برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1404
صنایع غذایی به کلیه فعالیت هایی گفته می شود که مواد غذایی مصرفی مردم جهان را تامین می کند. به طور کلی صنایع غذایی مجموعه ای از فعالیت ها می باشد که شامل تولید، پخش، تهیه، نگهداری، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی می شود. می دانیم که یکی از نیازهای اساسی بشر تامین غذا است و رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با توجه به این موضوع در بسیاری از کشورها حائز اهمیت می باشد. داوطلبان در کنکور تجربی و رشته ریاضی می توانند این رشته را انتخاب کنند. رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با توجه به اهمیت بالای غذا بر زندگی انسان ها یک رشته کاربردی و مهم می باشد.
مهندسان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی می کوشند تا مواد غذایی خام اولیه که از گیاهان و حیوانات به دست می آید تولید و فرآوری کنند و به دست مصرف کننده برسانند. به طور کلی هدف از تربیت متخصصان در این رشته این می باشد که با ارائه بهترین روش ها بتوانند بهرین کیفیت و فرآوری را داشته باشند. داوطلبان برای ورود و موفقیت در این رشته باید یک سری توانایی ها و علاقمندی هایی داشته باشند که از جمله آن ها می توانیم به مهارت کافی و علاقه در دروس زبان انگلیسی، شیمی و زیست شناسی، توان جسمی بالا، روحیه کار تیمی و صبر و حوصله بالا در محیط های کاری کارخانه ای اشاره کنیم.
منبع: برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی